Three Strike Policy

Go down

Three Strike Policy

Post by Admin on Thu Dec 01, 2016 5:42 pm

-SERIOZITATE-
Factiunea doreste ca fiecare membru sa isi ia rolul in serios. Toate actiunile petrecute alaturi de noi vor fi luate in serios atat OOC cat si IC. Daca un personaj va avea chef de glume este nevoit sa paraseasca locul in care factiunea isi defasoara activitatile. Odata ce un membru influenteaza o actiune intr-un mod negativ se va discuta executarea acestuia din factiune. Membrul o sa fie dat afara fara a primi explicatii.

-Regulamentul Romania Roleplay-
Orice membru al factiunii ce a incalcat acest regulament o sa fie sanctionat in functie de gravitatea. Orice ajail/ban primit este luat in considerare. Nu conteaza daca el a primit ajail pentru un amarat de b-hop. Imaginea factiunii va reprezinta pe fiecare dintre voi. Cei cu sanctiuni recente au slabe sanse sa avanseze/sa primeasca insider.

-Atitudinea negativa-
Atitudinea negativa OOC cat si IC este pedepsita. Fiecare membru trebuie sa isi controleze nervii, in cazul in care acesta incalca aceasta regula se incepe o discutie pentru executarea sa din factiune.
IC: Este vorba despre atunci cand iei bataie intr-un brawl sau pierzi ceva. Nivelul scazut de roleplay se pedepseste. Ai luat bataie intr-un brawl? Nu iei insider daca ii bati pe toti din cartier, ci daca iti arati nivelul ridicat de roleplay. Accepta bataia si roleaza un roleplay fear. Roleaza ranile si nu incepe oftica cu vina netului, am lag si etc. Este o bataie din care doar unu iese castigator ic, dar cel ce da dovada de respect si de nivel de roleplay iese in evidenta.

Admin
Admin

Posts : 9
Join date : 2016-12-01

View user profile http://eastvenicegangsters.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum